015 - 380 92 93 info@nlliften.nl

Referenties

 

Renovaties 2020

 

Renovatie grote goederenlift Grand Hotel Huis ter Duin te Noordwijk

 

Renovatie Kone lift VvE Parel Witmolen te Delfgauw

 

Renovatie 3 liften VvE Amicitia Westeinde 15 te Den Haag

 

Renovatie Van Diemenstraat 202 te Den Haag

 

Renovatie K.R. Liftentechniek lift Keizersgracht 411 te Amsterdam

 

 

Renovaties 2019

 

Renovatie 4 liften Metropolitan Buitenveldertselaan 3-5 te Amsterdam voor aannemer Heembouw

 

Renovatie Thyssen Krupp lift VvE Provenierssingel te Rotterdam

 

Renovatie 2 liften VvE Heuvellaan te Gouda

 

Renovatie Schindler lift Stadsring te Amersfoort

 

 

Renovaties 2018

 

Renovatie Schindler lift Mercatorplein te Amsterdam

 

Renovatie Otis lift Baron de Coubertinlaan te Zoetermeer

 

Renovatie lift Phoenixstraat te Delft

 

Renovatie liftinstallatie Kone Starlift Paternosterstraat te Alkmaar

 

Renovatie Zorgvilla’s De Bild

 

Renovatie 2 Kone Starlift liften VvE Ronsseweg te Gouda

 

Renovatie Otis lift VvE Markenburg te Hoofddorp

 

VvE Cruquiuslaan te Leiden

 • Betreft de totale vervanging van 2 liftinstallaties. Het demonteren en slopen van de bestaande lift. Het bouwkundig aanpassen van de benodigde sparingen voor de schachtdeuren en machinekamer. Het vervangen van de handmatige draaideuren voor automatische schuifdeuren. Nieuwe hefmachine, liftcabine, schachtdeuren, snelheidsbegrenzer etc

 


 

VvE Jan Luykenlaan te Leiden

 • Betreft de totale vervanging van 2 liftinstallaties. Het demonteren en slopen van de bestaande lift. Het bouwkundig aanpassen van de benodigde sparingen voor de schachtdeuren en machinekamer. Het vervangen van de handmatige draaideuren voor automatische schuifdeuren. Nieuwe hefmachine, liftcabine, schachtdeuren, snelheidsbegrenzer etc

 

 

Renovaties 2017

 

VvE Tulpentuin 62-247 te Voorburg

 • Het renoveren van 4 Starlift liftinstallaties. Betreft het vernieuwen van de liftbesturingen (Kollmorgen) en drukknoptableaus (Schäfer).

 


 

VvE Wijsgeerbaan

 • Het renoveren van een Schindler liftinstallatie. Betreft het leveren en monteren van een nieuwe liftbesturing inclusief frequentieregeling (closed loop), vervangen van de bedrading en vervangen van de snelheidsbegrenzer en omloopwiel. Het leveren en monteren van een nieuw alarm doormeldsysteem in GSM uitvoering, een nieuwe frequentie geregelde kooideuraandrijving inclusief nieuwe deurvleugels (rvs bekleed), ondergeleiding en sensorlijst. Het reviseren van de bestaande schachtdeuren en bestaande hefmachine. Het leveren en monteren van nieuwe kooi- en tegengewichtsloffen inclusief leider smeerautomaten. Het verhelpen van de openstaande keuringspunten. Het leveren en monteren van nieuwe energiezuinige schachtverlichting. En het leveren van een nieuw cabine-interieur.

 


 

VvE Litouwen 22-32 te Delft

 • Het renoveren van een Kone Starlift liftinstallatie. Betreft het leveren en monteren van een nieuwe liftbesturing, cabine- en schachttableaus en een nieuwe sensorlijst.

 


 

Ouverture 42-62 te Almere

 • Het renoveren van 2 Schindler liftinstallaties in Almere. Betreft het leveren en monteren van een nieuwe liftbesturing, nieuwe kooideuraandrijving, het reviseren van de schachtdeuren en het vervangen van de lagers van de omleidwielen.

 

 

Renovaties 2016

 

Appartementencomplex te Hilversum

 •  2 nieuwe hydraulische huisliften met overnamebesturing en automatische schuifdeuren

 


 

Kookcollege te Wijchen

 •  Nieuwe hydraulische huislift. Zonder put

 


 

VvE Buizerdstraat te Maassluis.

 •  Het renoveren van 4 Kone liften. Het vernieuwen van de liftbesturing en de bedieningstableaus.

 


 

Parkeergarage Markthof, Gedempte Gracht te Den Haag

 •  Totale vervangen van bestaande lift. Lift gesloopt en complete nieuwe lift gemonteerd. Inclusief bouwkundige werkzaamheden waaronder het creëren van een extra overhoekse toegang.

 

 

Renovaties 2015

 

Nieuwe pand van Unicef.

Bezuidenhoutseweg 74 te Den Haag

 •  Het renoveren van een Kone hydraulische lift. Het vernieuwen van de liftbesturing, bedieningstableaus, hydraulisch aggregaat en een nieuwe kooibekleding.

 


 

VvE Straat van Ormoes te Delft

 •  Het renoveren van een hydraulische Otis lift. Het vernieuwen van de liftbesturing, bedieningstableaus, deuraandrijving, nieuw frequentie geregeld hydraulische aandrijving en een nieuwe kooibekleding.

 


 

VvE Marschallplein te Rijswijk

 •  Het renoveren van 8 Starlift liftinstallaties. Het vernieuwen van de liftbesturing, bedieningstableaus, deuraandrijving en een nieuwe kooibekleding.

 


 

VvE Zwaluwstraat te Maassluis

 •  Het renoveren van twee Kone liftinstallaties. Nieuwe besturing met frequentieregeling en nieuwe bedieningstableaus.

 

 

Renovaties 2014

 

Project VvE City appartementen

Gedempte Gracht Den Haag 

 •  Het totaal vervangen van de twee oude liften voor twee complete nieuwe machinekamerloze tractieliften. Bestaande liften worden op vakkundige wijze volledig gedemonteerd. Alle componenten zoals geleiders, cabine, liftmachine, schachtdeuren, besturing worden gedemonteerd.

 


 

Project renovatie

Rotterdamseweg 380 te Delft 

 •  Liftrenovatie van 2 liften duplex geschakeld. Een lift met een hefvermogen van 630 kg en een lift met een hefvermogen van 1350 kg. Het vernieuwen van de liftbesturing, het reviseren van de liftmachine, het vernieuwen van de cabine en schachttableaus, het vernieuwen van de complete kooideur aandrijving, het reviseren van de bestaande schachtdeuren, het vernieuwen van de snelheidsbegrenzer en opnieuw bekleden van beide liftcabines

 


 

Project renovatie

VvE Burgemeester Keijzerlaan te Leidschendam 

 • Renovatie van 12 liften fabrikaat Schindler. Betreft het vervangen van de liftmachine, de oude besturing vervangen voor een frequentie geregelde liftbesturing. Het vervangen van de cabine en schachttableaus.

 


 

Project renovatie

2 liftinstallaties VvE Noteboompark te Voorburg 

 • Renovatie van 2 Otis Europa 2000 tractie liften. Otis VTR13 machine voorzien van nieuwe regeling. Liftbesturing vernieuwd. Dubbele kooideuraandrijving compleet met deurvleugels vervangen.

 


 

Project liftrenovatie

Kantoorpand Wormerhoek te Capelle aan den IJssel.

 • Renovatie van bestaande Starlift. Het vervangen van de oude relais liftbesturing voor een moderne microprocessor liftbesturing met frequentie-regeling. Het vernieuwen van de kooideur aandrijving, de schachttableaus, het cabinetaleau, snelheidsbegrenzer en het opnieuw bekleden van de liftcabine.

 


 

Project Appartementencomplex te Utrecht

 • Renovatie van 2 stuks Starlift liften. Betreft het vervangen van de liftbesturing, cabine en schachttableaus en opnieuw bekleden van de liftcabine.

 


 

Project Oogheelkunde te Rijswijk

 • Renovatie van oude Starlift lift. Betreft het vernieuwen van o.a. de liftmachine, liftbesturing, kooideuraandrijving, cabine- en schachttableaus en het opnieuw bekleden van de liftcabine.

Contact opnemen

  * verplicht veld

  Share This