015 - 380 92 93 info@nlliften.nl

KLEIN GOEDERENLIFT

ISO-A-1 188x200Onze elektrische klein goederenliften zijn geschikt voor het vervoer van kleine goederen. Deze liften zijn speciaal ontworpen voor het gebruik in restaurants, hotels, cafetaria’s, ziekenhuizen, banken, privé woningen enz. en voldoen aan de machinerichtlijn 98/37/EG en de norm EN 81-3.

De klein goederenlift is speciaal ontworpen om kleine goederen op een veilige en ergonomische manier te transporteren tussen verschillende verdiepingen. De lastenlift wordt in een zelfdragende schachtstructuur opgebouwd, die naar eigen wens wordt afgewerkt. Kooi en deuren worden standaard geleverd in een gelakte staalplaat.

De motor en de schakelkast worden in de schacht ingebouwd. Dit gebeurt onderaan of bovenaan de schacht, afhankelijk van het type lift. Een aparte machinekamer is dus niet nodig. De lift wordt standaard als tractielift uitgevoerd. Alle bewegende delen zijn veilig afgeschermd in de schacht en in de machinekamer. Bovendien zijn alle deuren steeds mechanisch en elektrisch vergrendeld.

TOTALE ONTZORGING

Wij kunnen volledige modernisering en bouwkundige werkzaamheden voor u uitvoeren.

PASSEND ADVIES

Hieronder valt bijvoorbeeld het opstellen van een meerjarenbegroting.
h

3 JAAR GARANTIE

Wanneer wij uw lift renoveren, krijgt u 3 jaar garantie op de vernieuwde liftcomponenten.

Vraag een offerte aan

    * verplicht veld

    Share This