015 - 380 92 93 info@nlliften.nl

MRL Controller 131x300Lift renovatie Maassluis

Bent u op zoek naar een lift specialist uit de regio Rotterdam dan bent u bij NL Liften op het juiste adres. Vanuit Delft zijn wij in korte tijd in Maassluis. Heeft u een lift met veel storingen, lopen de kosten hoog op of heeft u een onveilig gevoel bij het gebruik van uw lift. Deze bezwaren kunnen verholpen worden door het renoveren van de lift. Wij renoveren uw liftinstallatie met vrij op de markt verkrijgbare, kwalitatief hoogwaardige liftcomponenten. Deze liftcomponenten kunnen dus ook eventueel door andere onderhoudsfirma’s onderhouden worden.

NL Liften kan een volledige liftrenovatie voor u uitvoeren inclusief eventuele bouwkundige werkzaamheden. Eén aanspreekpunt voor de gehele renovatie, totale ontzorging voor u als klant wordt veelal als zeer aangenaam ervaren.

 • Heeft u plannen uw lift te renoveren?
 • Heeft u al een offerte en wilt u nog een (scherpe) aanbieding?
 • Zoekt u een lift specialist uit de regio rondom Maassluis?

Indien u één van bovenstaande vragen met JA heeft beantwoord, neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. Bellen kan op 015-3809293 of u kunt natuurlijk ook ons contactformulier invullen.

Contact opnemen

  * verplicht veld

  TOTALE ONTZORGING

  Eén aanspreekpunt voor de gehele liftrenovatie. Wij kunnen een volledige modernisering inclusief eventuele bouwkundige werkzaamheden voor u uitvoeren.
  h

  3 JAAR GARANTIE

  Wanneer u NL Liften uw lift laat renoveren krijgt u totaal 3 jaar garantie op de vernieuwde liftcomponenten.
  Share This