015 - 380 92 93 info@nlliften.nl

PERSONENLIFT (TRACTIE)

Wij leveren zowel machinekamerloze liften als liftinstallaties met normale machinekamer.

NL W-Line
Het nieuwe machinekamerloze systeem

EISEN VAN DE MARKT
De W-line, NL Liften’s nieuwe generatie machinekamerloze elektrische lift, biedt een ideale oplossing voor residentiële, commerciële en openbare gebouwen op basis van een innovatief modulair ontwerp. De W-line is speciaal ontworpen om optimaal gebruik van de ruimte en het energieverbruik in gebouwen met maximaal 15 stops en een hefhoogte tot 50 m toe te staan, met een nominale belasting van maximaal 1000 kg en een maximale nominale snelheid van 1 , 6 m / s.

NORMEN
De NL W-line voldoet aan alle eisen van de Richtlijn Liften 95/16/EG, alsmede aan de normen EN81-1A3, EN81-28 en EN81-58. NL Liften biedt bovendien de mogelijkheid om de W-line te leveren om te voldoen aan EN81-70 (speciaal ontworpen voor passagiers met beperkte mobiliteit) en EN81-73. Op verzoek kan de NL W-line worden vervaardigd om te voldoen aan de normen EN81-71, EN81-72 en EN81-21.

ONDERHOUDSARM
De NL W-line vergt een minimum aan onderhoud door de hoge kwaliteit en de eenvoud van het ontwerp. Naast onnodige kosten draagt dit bij aan de veiligheid van het samenstel en onderhoudspersoneel. De NL W-line omvat een aantal componenten volgens de hoogste normen van kwaliteit, betrouwbaarheid en veiligheid.

MINDER ENERGIEVERBRUIK
De NL W-line biedt een laag energieverbruik dankzij het efficiënte ECO design. Het is bekroond met de “A”-classificatie volgens de norm VDI 4707. Zowel de gearless aandrijf- en kooideurmotor hebben een innovatief ontwerp in de vorm van permanente magneten die het energieverbruik gegarandeerd verminderden tijdens de werking van de lift, en waarvan de “Sleep Mode” (op aanvraag) het energieverbruik wanneer de lift niet wordt gebruikt vermindert tot wel “0” Watt.

COMPACT ONTWERP MET KLEINE AFMETINGEN
De NL W-line maakt optimaal gebruik van de beschikbare ruimte en afhankelijk van nominale belasting en snelheid en de hoogte van de kooi kan deze worden geïnstalleerd in elk type schacht met een putdiepte vanaf 1100 mm (voor 1 m / s) of 1200 mm (voor 1,6 m / s), en schachtkophoogte  vanaf slechts 3,500 mm (voor 1 m / s) of 3,700 mm (bij 1,6 m / s).

Gemonteerd direct op de leiders, maakt de NL W-line gebruik van montageplaten en WSG S-serie gearless aandrijvingen, die kleinere afmetingen mogelijk maken door het gebruik van verlaagde kabel diameters met kleinere tractie schijven (240 mm voor nominale belasting tot 630 kg en 320 mm voor nominale lasten tot 1000 kg). Bovendien is de besturing perfect geïntegreerd in het ontwerp van de lift, passend in een compacte besturingskast, netjes geplaatst voor het kozijn van de schachtdeur zelf.

EEN STILLE EN COMFORTABELE RIT
Door de combinatie van zeer efficiënte mechanische en elektrische componenten (zoals de gearless aandrijving), de isolatie van trillende elementen, besturing met een frequentie regeling, gebalanceerde kabels en lage wrijving in de geleidsloffen, is het mogelijk om een hoog rijcomfort en een laag geluidsniveau conform VDI 2566-2 te verkrijgen . De “Comfort Kit” silent blocks gemaakt van gevlochten roestvrij stalen draad, (standaard geleverd voor 1,6 m / s, maar optioneel voor 1 m / s) geeft een reductie van maximaal 15% van het niveau van trillingen van de aandrijving. Het geluidsniveau waargenomen door de passagier in de kooi is beperkt.

GEOPTIMALISEERDE VERPAKKING
Een nieuw en gebruiksvriendelijk logistieke concept is ontworpen voor de nieuwe reeks liftsystemen van NL Liften. De lift componenten worden geleverd in vooraf bepaalde ruimtebesparende en zeer goed te recyclen modules die duidelijk zijn geïdentificeerd en genummerd in de volgorde waarin ze nodig zijn in de montage van de lift. Dit optimaliseert de hanteerbaarheid en verhoogt de veiligheid tijdens het transport. Elke module is gemakkelijk identificeerbaar en wordt alleen geopend wanneer de inhoud nodig is, waardoor het kwijtraken van materialen tot een minimum wordt beperkt. Wanneer de inhoud van de doos is gebruikt, kan de doos worden verwijderd van het terrein en gerecycleerd worden.

AFWERKINGEN
Ondanks zijn eenvoud, biedt de NL W-line een breed en veelzijdig assortiment van opties en kooi bekledingen. De standaard bekledingen, met hun functionele ontwerpen, bieden het voordeel van een korte productie doorlooptijd, maar de NL W-line kan worden geleverd met zeer veelzijdige decoraties , inclusief skinplate, melamine, laminaat, hout, roestvrij staal en glas. Voor het volledige gamma van beschikbare decoraties, gelieve ons te contacteren.

De NL W-line biedt veelzijdige oplossingen met enkele en dubbele ingangen 180 º ten opzichte van elkaar met verschillende automatische deur oplossingen.

TOTALE ONTZORGING

Wij kunnen volledige modernisering en bouwkundige werkzaamheden voor u uitvoeren.

PASSEND ADVIES

Hieronder valt bijvoorbeeld het opstellen van een meerjarenbegroting.
h

3 JAAR GARANTIE

Wanneer wij uw lift renoveren, krijgt u 3 jaar garantie op de vernieuwde liftcomponenten.

Vraag een offerte aan

    * verplicht veld

    Share This