015 - 380 92 93 info@nlliften.nl

Onderhoud & service

Regelmatig en tijdig onderhoud aan uw lift zal altijd noodzakelijk zijn. Wij kunnen voor u een inspectie uitvoeren conform de NEN 2767. Hieruit volgt in welke conditie uw lift verkeert. Mede aan de hand van de uitslag van onze inspectie, de gebruiksintensiteit van de lift en de kwaliteit van het fabricaat van de lift, doen wij u een voorstel toekomen voor een onderhoudscontract. U kunt hierbij een keuze maken uit een drietal onderhoudsvormen:

  • Basis serviceovereenkomst
  • Uitgebreide serviceovereenkomst
  • All Inn serviceovereenkomst (alleen af te sluiten bij onze nieuwbouwliften)

We beschikken over een kwalitatief hoge servicedienst, die door onze goed gemotiveerde en zelf opgeleide monteurs onderhouden wordt. Deze dienst is natuurlijk 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u bereikbaar en beschikbaar.

In overleg met u wordt het aantal onderhoudsbeurten vastgesteld, die gebaseerd worden op uw wensen. Voor eventuele storingen kunt u 24 uur per dag bij ons terecht. Mocht er een onderdeel vervangen moeten worden aan uw liftinstallatie, dan kunt u rekenen op een snelle afhandeling door korte organisatielijnen.

  • Wilt u  een voorstel voor het onderhouden van uw lift ?

Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. Bellen kan op 015-3809293 of u kunt natuurlijk ook ons contactformulier invullen.

Contact opnemen

    * verplicht veld

    Share This